Na inloggen kunt u hier onze muziek downloaden. Dit gedeelte is alleen voor leden. U kunt hier (klik op de link) de oefenmuziek vinden.

Bij het opstarten van de website verschijnen, van ons koor, twee groepsfoto's, welke zijn gemaakt door Pieter van Hengel.

Zaterdag, 15 februari 2020

Inloopconcert in de Grote of Sint Janskerk te Schiedam.

Het CGK "Groote Lindt" en CGK "Omnia Cum Deo" hebben gezamenlijk het inloopconcert uitgevoerd onder leiding van onze dirigent Gerard van der Zijden het orgel werd bespeeld door André de Jager,
Het was een zeer gevarieerd programma met tweemaal een intermezzo op het prachtige orgel met André de Jager op de klavieren.
In deze prachtige kerk hebben we fijn gezongen met elkaar. De kerk was redelijk goed gevuld met belangstellenden.
Na afloop zijn we, "Groote Lindt", met de Snelle Vliet naar het restaurant "De Krom" in Oud-Alblas gereden en hebben daar met elkaar genoten van de gezellige sfeer en het goede eten. Wij denken dat het zeker voor herhaling vatbaar is.

.

9 maart 2020  heeft  onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden  in het Jeugdcentrum te Hendrik Ido Ambacht.

image2 ko2image1 ko2

Het bankrekeningnummer van het koor is NL 51 RABO 0377 5566 02.

Vervolg mededelingen van de
voorzitter